Home » Om Maria Gaarde

Om Maria Gaarde

MARIA GAARDE – Samarbejdet der giver mening
I et samarbejde med mig vil jeg altid have fokusere på at løse jeres individuelle udfordringer.Det er vigtigt for mig, at I får integreret de nye værktøjer i praksis, så det føles naturligt og nemt at fortsætte arbejdet, når I kommer tilbage på arbejdspladsen.

Jeg har arbejdet med salg siden 1997, heraf de sidste 15 år i bilbranchen. Jeg er en nørd, når det kommer til salg og den menneskelige adfærd og jeg tror på, at det bevidste og autentiske menneske har langt større mulighed for at nå sine mål. I mit arbejdsliv har jeg erfaret, at jeg sprudler og stortrives, når jeg flytter mennesker, og vi i fællesskab når resultater.

Om min baggrund som coach
I 2013/14 tog jeg coachuddannelse hos Sofia Manning, noget der har været en game changer i mit liv. Jeg har lært en metode til at arbejde med mennesker, mål, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, drømme. Jeg har fået en indsigt i at arbejde med alle slags mennesker og vores menneskelige mønstre og hvordan vi bryder vores vanlige mønstre og dermed bliver en bedre udgave af os selv.

I 2015/16 tog jeg Master Coach-uddannelse hos Sofia Manning, hvor jeg gik fra at være coach til at blive menneskekender og har fået ”Master Skills” i den menneskelige psyke. Jeg har lært at finde frem til, hvad der driver mennesker og metoder, til hvordan jeg får integreret nye og gode vaner i forhold til menneskers mål og drømme. Som mennesker konstruerer vi igennem opvækst og socialisering en virkelighed, som vi tilpasser os. Den virkelighed passer ikke nødvendigvis til os hele livet igennem eller vi kan erfare, at vi lever på baggrund af historier/værdier som er i konflikt med vores nye mål og drømme. Derfor støder vi i perioder panden mod muren.

Hvis du arbejder sammen med mig, kan jeg hjælpe dig med nogle stærke og velunderbyggede værktøjer, hjælpe med at skabe udvikling og hjælpe den forvandling på vej, der giver mening for lige netop dig.