Home » Grundlæggende salg

Grundlæggende salg

Grundlæggende salg – alt det du skal vide
Du kan have nok så godt et koncept eller være en dygtig håndværker, men hvis du ikke kan sælge dig selv og fastholde dine kunder, så bliver det et kort eventyr. Salg er en vigtig disciplin at have styr på fra starten, men er også en af de sværeste områder af virksomhedsdriften. Mange iværksættere, håndværkere og interne medarbejdere føler ikke, at salg ligger naturligt til dem, men fortvivl ikke. Du kan lære det.

Salg er ikke noget der kommer af sig selv, men en proces alle kan lære. Hvis din opfattelse af sælgere generelt, er, at de er påtrængende, manipulerende og en “sælge Helge med brede fælge”, så kan jeg godt forstå, at det kan være grænseoverskridende at skulle sælge. Men prøv i stedet at tænke på det sådan her: Når du sælger et produkt eller en ydelse til en kunde, så afhjælper du kunden med en udfordring. Så er det der salg pludselig ikke så ”farligt”.

Målgruppe: Iværksætter, håndværkere, interne sælgere der har brug for grundlæggende salgsteknik til at fastholde og tiltrække nye kunder på en systematisk måde.

Udbytte: Træning i spørgeteknik og indvendingsbehandling, værktøjer der giver tryghed i salget og som giver hverdagen succes oplevelser med salget.

Og hvordan sælger man så?
Hvis du vil have succes med salg og langvarige relationer, så skal du være dig selv. Det betyder, at du er ærlig, fakta orienteret og lytter aktivt til kundens behov, så du kan spørge ind til kunden og dermed sikre dig, at kunden bliver tilfreds og i sidste ende vil anbefale dig til andre.

Kurset i grundlæggende salg giver dig selvsikkerhed i salgsarbejdet og en salgsproces at arbejde efter.

Vi kommer til at arbejde med:

  •  Forberedelse til salg
  •  Spørgeteknik
  •  Indvendingsbehandling
  •  Argumentation
  •  Lukke aftalen
  •  Den svære samtale (reklamation)

Salg er ikke noget der kommer af sig selv, men en proces der kan læres. Du kan se frem til et kursus, hvor du får nye værktøjer og får trænet salg i praksis. Du vil opleve, at du får gennemslagskraft, og at det er dig, der bliver valgt frem for dine konkurrenter.

Næste kursus er:

25.-26. maj kl. 9 – 16

Sted: Knudhule Badehotel

Pris: 10.500 + moms

Du kan sikre dig en plads allerede i dag, ved at udfylde nedenstående formular.