Home » Coaching

Coaching

Mindre snak og mere handling….
Coaching stammer fra sportens verden, hvor atleten vil nå så store mål, at der er brug for en coach til at guide atleten udenom forhindringer og holde motivationen, for at nå sit mål.

I dagens Danmark stiller vi store krav og mål for os selv og det gør, at coaching er blevet et populært middel, til at nå sit mål. Uagtet om målet er at karriereudvikling, et liv i balance eller at ændre vaner. Coaching er en rækker effektive værktøjer, som kan hjælpe dig i mål, med det du gerne vil med dit liv. En coaching session er en professionel samtale, hvor jeg ved hjælp af spørgeteknikker og et stort menneske kendskab kan hjælpe dig i mål. Der er tale om en proces, hvor vi arbejder med hvordan du overkommer forhindringerne, bryder dine handlemønstre, arbejde med de historier du fortæller dig selv, og nye alternative måder. Coaching er en metode til at åbne op for dine ressourcer, skabe klarhed over en problemstilling og skabe og integrere forandringer i dit liv. Vi kan arbejde på alle emner, men er et par eksempler:

Håndtere udfordringer, som at holde en tale/indlæg,
Karriereudvikling
Bryde mønstre, roller eller overbevisninger
Lave en handlingsplan og nå i mål
Genfind selvværd/selvtillid
Ændre og integrer nye vaner
Få balance mellem dine ønsker og det du gør

Hvorfor bruge mig
Fordelen ved at bruge mig, om ekstern coach, er at jeg neutral, ikke dømmende og har ingen anden dagsorden end styrke din proces fremad, uanset målet. Det drejer sig om at finde den rigtige løsning for dig og forløse dit fulde potentiale.
Coaching er effektivt og energigivende – lyder det spændende?

  •   1 session for       Kr.   1.200 + moms
  •   3 sessioner for  Kr.   3.300 + moms
  • 10 sessioner for  Kr. 10.000 + moms

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.