Home » Akut stresspakke

Akut stresspakke

Akut stresspakke – håndtér stressen her og nu
Jeg tilbyder et akut forløb, som bygger på Stress-Profilens analyse. Med baggrund i den får medarbejderen en tilbagemelding, hvor fokus vil være på de kortsigtede håndteringsstrategier. Herefter vil der være 4 sessioner, hvor medarbejderen vil opnå en dybere forståelse af sine egne stressorer/stress-trickere. Vi vil også arbejde med de værdier og overbevisninger, der er årsagen til den negative stress. Herudover vil der være hjemmeopgaver i forhold til de langsigtede håndteringsstrategier.

Formålet er at blive bevidst om sin egen adfærd og fremadrettet at kunne kontrollere oplevelsen af stress konstruktivt. Denne fremgangsmåde gør, at jeg som coach i gennemsnit kun skal bruge 5 sessioner på at få integreret de kort- og langsigtede stresshåndteringsstrategier i forbindelse med akut stress.

Akutforløb gør, at medarbejderens oplevede stress ikke bliver til en sygemelding – eller i hvert fald en markant kortere sygemelding. Stress er en følelse, som er individuel fra menneske til menneske. Det er forskelligt, hvad der udløser følelsen af stress og noget vi hver især skal lære at håndtere. Men det kan sagtens læres ved at blive bevidste om det. Og når vi som mennesker får vished, så kan vi også arbejde konstruktivt med vores adfærd.

Målgruppe: Dette forløb er til den medarbejder der er eller meget tæt på, at gå ned med stress.

Udbytte: Du får som medarbejder en indsigt i hvorfor du er landet i denne situation, en kortsigtet og langsigtet håndterings strategi, så du bliver kvit med stress og genfinder glæden på arbejdet og i privatlivet. Virksomheden får et stress landkort over sin medarbejder og et fælles sprog, så det bliver lettere og håndtere i fremtiden.

  • En stress-profil inkl. tilbagemelding og efterfølgende 4 sessioner: Kr. 9.900 + moms.

 

Jeg kommer altid gerne til et kaffemøde for at skræddersy det helt rigtige forløb til dig eller din virksomhed. Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.