Home » Salgstræning for sælgere

Salgstræning for sælgere

Salg handler om mennesker og kommunikation og hvis du vil være en dygtig sælger, kræver det indsigt i dig selv og en viden om, hvordan du påvirker kunder med din adfærd. Når du får selvindsigt og tør være dig selv på godt og ondt, så oplever andre dig mere autentisk og det giver pondus.

Vi kommer til at arbejde med alle salgets faser, men med fokus på:

  •  Menneskelige relationer
  •  Hvordan opbygger vi og vedligeholder langvarige kunderelationer
  •  Fra kunde til ambassadør (kundetilfredshed)
  •  Dine og din virksomheds værdier – hvilken gevinst giver det dine kunder? 
  •  Opfølgning på salget og behandling af klager, når noget går galt

Målgruppe:
Til dig der allerede arbejder med salg og gerne vil trænes i din personlige salgsmetoder, som gør at du får mere gennemslagskraft.

Udbytte:
På kurset får du blandt andet lavet en Garuda Profil, som er en profilanalyse der giver dig større selvindsigt og hvordan du kommunikere lettere med de respektive profiler. Når du lærer dig selv bedre at kende, bliver det lettere at kommunikere med kunder, kollegaer og mennesker omkring dig generelt. Du lærer at tilpasse din kommunikation og adfærd i forhold til de forskellige typer kunder, at skrue op for aktiv lytning og stille de gode spørgsmål. Efter kurset vil du opleve, at når du sætter kunden i centrum – så kommer resultaterne helt af sig selv.

Efter et kursus med masser af praktisk træning vil du arbejde mere struktureret og have en højere grad af bevidsthed om dig selv og dine kunder. Og i sidste ende – får du en bedre hitrate. Du får en større menneskeforståelse, kommer til at tale i kundefordele i stedet for produktpræsentationer. Lyder det spændende? Så kontakt mig for at høre mere.

Alle kurser bliver tilpasset den enkelte virksomhed/afdeling. Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.